fbpx Skip to main content

Vind een geschikte vakman bij Kerkstoel

Wist je al dat Kerkstoel een mooi geselecteerd aanbod heeft van vakmannen die ze volledig vertrouwen? Via onderstaande tool kan je direct op zoek gaan naar een geselecteerde vakman in jouw regio. Geen zorgen of stress bij je zoektocht, simpelweg hieronder je gegevens achterlaten.

Al onze vakmannen doorlopen een strenge selectie procedure vooraleer we ze aan jou voorstellen. Je wilt natuurlijk een vakman waaraan je, je project volledig kan toevertrouwen. Om de juiste keuze te maken voor een juiste prijs / kwaliteitsratio kan je steeds op onze hulp rekenen.

Neem contact op

Ik ben een doe-het-zelver

Ga je klussen in je huis of verbouwen? Een echte doe-het-zelver kan je worden! Wanneer je je woning grondig wenst te vernieuwen, dan heb je nood aan professionele bouwmaterialen. Hier maakt Kerkstoel bouwmaterialen het verschil! Vanuit onze expertise kunnen wij je volledig adviseren zodat je elk project met succes kan afronden. Naast de juiste bouwmaterialen, dien je ook te beschikken over het juiste gereedschap. Dit kan je terugvinden in onze doe-het-zelf afdeling! De producten die je hier aantreft werden vakkundig geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit. Wij geven u alvast een overzicht van enkele gereedschappen en toebehoren die als doe-het-zelver zeker niet in uw gereedschapskoffer mogen ontbreken:

1) Schroevendraaier: bij heel veel klussen heb je nood aan een schroevendraaier. Voor thuisgebruik zijn sleufschroevendraaiers in drie maten (klein, middel, groot) en telkens twee kruiskopschroevendraaiers (klein, groot) voldoende. Ook een elektrische schroevendraaier is aan te bevelen.

2) Boormachine: dit mag beslist niet ontbreken in uw gereedschapskoffer. Zeker wanneer je graag en veel klust is een boormachine aangedreven door een ultramoderne accu onmisbaar. Zo kan je flexibel en snel werken. Bekijk ons uitgebreid assortiment accuboormachines van vele topmerken. Je vindt bij ons onder andere Makita, Dewalt, Hitachi, Milwaukee en Flex.

3) Hamer: een hamer is een gereedschap dat dient om een slag toe te brengen. Het gewicht van de hamer bepaalt waar de hamer voor kan gebruikt worden. Kies daarom een hamer die zwaar genoeg is voor de uit te voeren werkzaamheden.

4) Knijp- of kniptang: bij het klussen heb je vaak ook een tang nodig. Hiermee kan je gemakkelijk nagels uittrekken alsook zachte draden afknippen.

5) Zaag: er bestaan verschillende soorten zagen. Laat je voldoende adviseren in functie van de uit te voeren werkzaamheden over de specifieke kenmerken.

6) Meter: bij het uitvoeren van de werken streef je naar perfectie. Een kleine afwijking kan vaak verregaande gevolgen hebben. Daarom is het aanbevolen te beschikken over een kwalitatieve meter.

7) Waterpas: heb je een complexe klus te klaren, dan is een waterpas misschien noodzakelijk. Met een waterpas is het mogelijk om te meten of een bepaald object recht hangt of staat.

8) Ring en moersleutels: voor bepaalde werkzaamheden heb je vaak ring en moersleutels nodig.

9) Schroeven, pluggen en nagels: bij ongeveer alle klussen heb je deze nodig. Een goede selectie met de meest gangbare maten is dan ook geen overbodige luxe.

10) Bouten en moeren: ook hier is het belangrijk dat je voldoende bouten en moeren voorziet in je gereedschapskoffer.

Uiteraard heeft onze doe-het-zelf afdeling nog veel meer gereedschappen en hulpmiddelen die handig zijn voor een doe-het-zelver. Laat u inspireren en adviseren in onze winkel en geniet dank zij een klantenkaart van permanente kortingen ! Samen met onze fabrikanten organiseren wij ook op regelmatige basis opleidingen die een hulp kunnen zijn voor uw (ver)bouwproject.

Schrijf je in

Ik was op zoek naar de ideale tools voor het isoleren van mijn dak. Een verkoper begeleidde me prima en zorgde dat ik alles kon verzamelen wat ik nodig had.

Arthur Peeters

Kerkstoel heeft de renovatie van mijn badkamer in goede banen geleid. Heel tevreden van de service.

Noah Janssens

Kerkstoel was de eerste winkel die mijn man en ik bezochten voor het plaatsen van een nieuwe keuken. We vonden bij Kerkstoel de droomkeuken. We lieten ons meenemen in heel het proces & sinds kort is onze keuken dan ook het kroonjuweel van onze woning. Voor een volgende renovatie passeren we zeker eerst Kerkstoel.

Louise Maes

Snelheid, kwaliteit, service, ... ik heb superlatieven te kort. Topwinkel!

Louis Jacobs

Opleiding?

Heb je interesse in een opleiding over het gebruik van een specifiek bouwmateriaal? Onze professionals geven je graag alle info op maat!