fbpx Skip to main content

Ben jij een echte vakman?

Als vakman ben je bij Kerkstoel bouwmaterialen aan het juiste adres.

Je kan bij ons terecht voor alle kwalitatieve bouwmaterialen aan scherpe prijzen. Deze kan je zelf afhalen in onze magazijnen, maar ook laten leveren op de werf. Hiervoor beschikken we over een uitgebreide vloot met aangepaste kranen voor elk bereik.

Registreer je als vakman op ons gratis bouwplatform!

Kerkstoel bouwmaterialen brengt particulieren op zoek naar een geschikte vakman samen via haar bouwplatform. Door de jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen wij via onze gratis offerteservice vele klanten doorverwijzen voor hun (ver)bouwproject. Wens je als vakman deel uit te maken van ons netwerk? Meld je dan gratis aan.

Meld je aan

Al onze producten online consulteren?
Kerkstoel bouwmaterialen is in 2020 gestart met de bouw aan een informatieplatform waarbij onze professionele klanten al de producten online kunnen opzoeken, technische fiches consulteren en offertes aanvragen. Hieraan wordt nog elke dag gewerkt om het assortiment te vervolledigen.

Registreer nu op intranet!

Inloggen

Opleiding?

Voor onze vakmensen organiseren wij op regelmatige basis opleidingen. Heb je interesse voor een opleiding over het gebruik van een specifiek bouwmateriaal? Onze professionals geven je graag alle info op maat!