fbpx Skip to main content

VLOEREN, WANDTEGELS, PARKET EN LAMINAAT

Kerkstoel Bouwmaterialen nv is dé partner voor bouwmaterialen van fundering tot schouw, dat vertelden we al. En dat mag je gerust letterlijk nemen, want ook alles wat je daartussen nodig hebt, kan je in onze toonzalen vinden.

Tegels in natuursteen, keramische tegels, marmeren muren en vloeren, parket en laminaat. Je hebt de keuze uit alle materialen in alle stijlen

Esthetiek, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, slijtvastheid, de prijs, het comfort: er zijn zeer veel criteria waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar een geschikte vloer.

Parket valt nog altijd zeer goed in de smaak. Het voelt warmer aan dan tegels, het is onderhoudsvriendelijker en gaat langer mee dan vasttapijt. Parket is niet goedkoop, maar vermits het zo lang meegaat, vormt het nog altijd een rendabele vloerbekleding.

Laminaat wordt vaak in één adem genoemd met parket, maar eigenlijk vormen ze een imitatie van een echte parketvloer. Een goede laminaatvloer gaat een leven lang mee, maar anderzijds zijn er ook minderwaardige laminaatvloeren die op lange termijn niet zo’n goede investering blijken te zijn. Kerkstoel Bouwmaterialen NV werkt enkel met gerenommeerde merken.

Onze fabrikanten worden geselecteerd op basis van hun productkwaliteit en prijspositionering. Kerkstoel Bouwmaterialen nv garandeert je een correcte prijs – kwaliteitverhouding en respecteert bovendien de aanbevolen verkoopsprijzen.

Tip
“Het onderhoud van jouw vloer begint meteen na de plaatsing. De allereerste reiniging die moet gebeuren is om stof, vuil en lijmresten te verwijderen veroorzaakt bij de plaatsing zodat jouw vloer klaar is voor gebruik. Hoe deze reiniging precies dient te worden uitgevoerd en welke reinigingsmiddelen daarbij worden gebruikt, kan je aanvragen bij Kerkstoel bouwmaterialen. In onze doe-het-zelf afdeling vind je een ruim gamma aan onderhoudsproducten.”

Enkele foto's

Bekijk tegels & vloeren in de webshop