fbpx Skip to main content

BINNENDEUREN

Denk op voorhand goed na over de precieze plaats van de deuren. Ook de draairichting is van belang. Welk is de meest logische en praktische richting om de deur te openen.

Er zijn verschillende soorten binnendeuren. De meest gekozen en ook goedkoopste type is de verfdeur. Deze wordt afgewerkt met een verflaag. Je hebt ook hier de keuze tussen verschillende soorten verfdeuren. De goedkoopste zijn de honingraatdeuren. Deze deur bestaat uit karton, welke aan beide zeiden bezet is met een hardboardplaat. Voor een relatief kleine meerprijs kan je een volle deur kiezen, die steviger is en tevens minder vatbaar voor beschadigingen.

Opteer je voor een eiken deur, dan heb je de keuze tussen een massieve, fineer- of semi- massieve deuren. Bij de semi- massieve deuren wordt er voor het kader een ander houtsoort of andere kwaliteit van hout gebruikt.

Fineerdeuren zijn tubespaandeuren waar een dunne laag hout wordt opgekleefd. Je hebt fineerdeuren waarop een stijl aangebracht wordt om massieve stijldeuren te imiteren, maar daarnaast zijn er ook de vlakke fineerdeuren. Deze deuren moeten niet meer geverfd worden zoals de gewone tubespaandeuren.

De laatste jaren zijn stalen deuren erg in trek. Stalen binnendeuren zijn dan ook een echte eyecatcher in je interieur en bieden heel wat mogelijkheden.

Stalen deuren zijn te verkrijgen in pivotdeur, als schuifdeur of scharnierdeur. Al onze stalen deuren worden op maat gemaakt volgens jouw specifieke wensen.

Enkele foto's

Bekijk binnendeuren in de webshop