fbpx Skip to main content
Totaalconcept?

Reeds jaren specialist in badkamerrenovaties

In onze veelzijdige toonzaal vind je bij Kerkstoel Sanicenter zeker inspiratie en nieuwe ideeën voor je badkamer.

Op één locatie en met een oppervlakte van meer dan 2000 m² tref je  verschillende ideeën en levensechte opstellingen aan waarbij zowel vloeren en wandtegels als sanitair worden gepresenteerd onder één dak.

Zowel particulieren als professionele installateurs zijn van harte welkom bij Kerkstoel Sanicenter. Heb je nog geen installateur gevonden? Geef dit dan door aan één van onze showroomverkopers en zij helpen je meteen aan enkele nuttige adressen.

Bij Kerkstoel vind je op één locatie zowel de sanitaire toestellen, vloeren en wandtegels, binnendeuren en zo veel meer… Vanuit het Kerkstoel Totaal Concept is Kerkstoel reeds jaren de specialist in badkamerrenovaties. Hierbij kunnen wij zelf de renovatie van jouw badkamer uitvoeren van A tot Z.

De werkwijze is als volgt :

1

Uw schets

Maak eerst een schaaltekening van je badkamer
2

Sanitaire toestellen

Bepaal de sanitaire toestellen die je wenst te plaatsen
3

Prijsraming

Aan de hand van de door jou gemaakte schets met afmetingen en de sanitaire toestellen die je wenst te plaatsen, wordt er voor jou een prijsraming gemaakt van de uit te voeren werken.
4

Opmeting en bespreking orderbevestiging

Na de goedkeuring van deze prijsraming komt Kerkstoel jouw badkamer nauwkeurig opmeten. Hierbij worden de definitieve orderbevestigingen opgesteld met uitvoeringsplannen. Je krijgt een afzonderlijke orderbevestiging voor de sanitaire toestellen, tegels en uit te voeren werken. Samen met jou wordt de planning van de werken besproken.
5

De renovatiewerken

Wij starten met de afbraakwerken door alle bestaande toestellen te verwijderen. Hierna worden de bestaande tegels en bepleistering weggekapt en wordt de vloer uitgebroken. Als deze klus geklaard is, kunnen we beginnen met de opbouw; de leidingen voor elektriciteit worden aangepast, de aan- en afvoerleidingen voor het sanitair worden vernieuwd. De muren worden opnieuw bepleisterd met waterwerende cementbepleistering en er wordt een nieuwe chappe gegoten. Dit alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
6

Love Your Life

Sit back & relax

Wij respecteren jouw budget

Van een klassieke badkamer tot strakke lijnen en vormen