fbpx Skip to main content
Specialist in keukenrenovaties

Hier wordt de keuken van jouw dromen werkelijkheid

Gepersonaliseerd advies van onze interieurarchitecte, haarfijn uitgewerkte plannen en de onberispelijke installatie zijn de hoekstenen van de service die je van Kerkstoel Keukens mag verwachten.

Meestal is een keuken geen maatwerk. Er zijn enorm veel verschillende standaardmaten van keukenkasten en laden. Het is de kunst om daaruit één mooi geheel samen te stellen. Dankzij de ervaring en de knowhow van ons keukenteam onder leiding van de interieurarchitecte, ben je bij Kerkstoel Keukens aan het juiste adres. Op basis van jouw grondplan en een diepgaand gesprek tekent onze keukenspecialist een keuken uit die beantwoordt aan jouw wensen en budget. Opteer je toch voor maatwerk ? Geen probleem, ook hier tekenen wij jouw keuken volledig uit op maat.

Wens je een totaalconcept? Reeds jaren de specialist in keukenrenovaties

Ook in keukenapparaten bieden wij alle gekende merken aan zoals Miele, Electrolux, AEG, Zanussi, Siemens, Bosch, Novy, Blanco, en nog zoveel meer. In onze showroom kan je terecht voor diverse stijlen zoals modern, klassiek, cottage, nostalgisch. Kerkstoel Bouwmaterialen NV maakt deel uit van de grootste Europese keukengroep MHK. Deze staat garant voor de geleverde kwaliteit.

Bij Kerkstoel vind je op één locatie zowel keukens, keukentoestellen, vloeren en wandtegels, binnendeuren en zo veel meer… Vanuit het Kerkstoel Totaal Concept is Kerkstoel reeds jaren de specialist in keukenrenovaties. Hierbij kunnen we je  oude keuken en tegels uitbreken, leidingen aanpassen waarna nieuw tegelwerk kan worden uitgevoerd en de nieuwe keuken kan worden geplaatst.

Wij respecteren jouw budget

Van een klassieke badkamer tot strakke lijnen en vormen