fbpx Skip to main content
Totaal Concept

Terras & tuinartikelen

Ook de buitenkant van de woning is veelzeggend en mag niet over het hoofd gezien worden. Een mooi aangelegde oprit, een gezellig terras, een pad langsheen verzorgde bloemperkjes, dragen allen bij tot de uitstraling van de woning.

Je kan in ons toonpark kennis maken met diverse soorten verhardingen, zoals klinkers, tegels in natuursteen, keramische tegels, betonklinkers, gebakken klinkers, siergrind, e.d.m.

Bij de aanleg van jouw terras met tegels is de plaatsing van de tegels zeer belangrijk. Laat je goed adviseren door ons verkoopteam. Wij bieden niet alleen de betegeling aan maar ook alle componenten die nodig zijn voor de opbouw en de afwerking ervan.

Kerkstoel Bouwmaterialen nv werkt enkel met duurzame kwaliteitsproducten en biedt je indien gewenst een totaaloplossing voor de aanleg van jouw oprit, terras, pad of trap.

Wens je een totaalconcept ? Reeds jaren de specialist in terrasrenovaties

Bij Kerkstoel vind je op één locatie alle verschillende soorten materialen voor de aanleg van je terras. Vanuit het Kerkstoel Totaal Concept is Kerkstoel reeds jaren de specialist in terrasrenovaties. Hierbij kunnen wij zelf de renovatie van jouw terras uitvoeren van A tot Z.

Wij respecteren uw budget

Van een klassieke badkamer tot strakke lijnen en vormen