fbpx Skip to main content

Renovaties

U speelt al een tijdje met het idee uw badkamer of keuken onder handen te nemen, of zelfs heel het huis, maar u kijkt op tegen het ongemak en geregel dat gepaard gaat met een renovatie. In Kerkstoel vindt u dan de ideale partner want zij beschikken over alle knowhow die u nodig hebt voor zulke projecten. Onze interieurarchitecte Sofie Vertommen biedt u graag haar kennis en ideeën aan voor de uitvoering van uw droomproject. Kortom, nog een extra troef binnen de totaal- concepten van Kerkstoel bouwmaterialen.

Al uw wensen op een rijtje

Een bouw- of verbouwproject is iets persoonlijks en moet voldoen aan uw wensen, het wordt ten- slotte uw nieuwe thuis. Daarom gaat Kerkstoel graag met uw wensenlijstje aan de slag om u bij te staan met het beste advies en een correcte prijsraming te maken, steeds rekening houdend met uw budget.

Snel & doeltreffend

Nadat u de plannen en prijsraming goedkeurt kan het echte werk beginnen! Uw tijd en comfort staan daarbij centraal en daarom staat Kerkstoel steeds garant voor een goede planning van de werken, waarbij alle werkzaamheden elkaar snel opvolgen. Samen met de projectleider, die instaat voor de volledige coördinatie van uw project, bepaalt u de startdatum van de werken alsook een realistische planning voor de uitvoering ervan.

Uw renovatie zonder zorgen

Wanneer u voor een totaalconcept bij Kerkstoel kiest dan kiest u voor een partner die u alle beslommeringen uit handen neemt. Het uitbreken van tegels en vloeren, de plaatsing van nieuwe toestellen en nutsvoorzieningen zoals elektriciteit of gas, de bepleistering van muren, … u hoeft niets zelf te doen. Vanaf de plannen, over de afbraak en tot en met de opbouw van uw nieuwe interieur doet u beroep op een kwalitatief team dat werkt volgens de regels van goed vakmanschap en service. Bovendien kan u er 100% op vertrouwen dat het vooraf vastgestelde budget niet overschreden wordt in de loop van het renovatieproces. Kortom, de totaalconcepten van Kerkstoel bouwmaterialen bieden de efficiëntste oplossing voor al uw (ver) bouwplannen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Opvolging van A tot Z, van plan, over coördinatie tot oplevering
  • Alles onder één dak, van ruwbouw- tot afwerkingsmaterialen
  • Persoonlijke aanpak
  • Aantrekkelijke toonzaal

Uitgebreide toonzaal

In onze veelzijdige toonzaal vindt U bij Kerkstoel Sanicenter zeker inspiratie en nieuwe ideeën voor uw badkamer.
Op één locatie en met een oppervlakte van meer dan 2000 m² treft u verschillende ideeën en levensechte opstellingen aan waarbij zowel vloeren en wandtegels als sanitair worden gepresenteerd onder één dak.
Zowel particulieren als professionele installateurs zijn van harte welkom bij Kerkstoel Sanicenter. Heeft u nog geen installateur gevonden? Geef dit dan door aan één van onze showroomverkopers en zijn helpen u meteen aan enkele nuttige adressen.
Wenst u een totaalconcept ? Reeds jaren de specialist in badkamerrenovaties
Bij Kerkstoel vindt u op één locatie zowel de sanitaire toestellen, vloeren en wandtegels, binnendeuren en zo veel meer….Vanuit het Kerkstoel Totaal Concept is Kerkstoel reeds jaren de specialist in badkamerrenovaties. Hierbij kunnen wij zelf de renovatie van uw badkamer uitvoeren van A tot Z.

Badkamerrenovatie

Keukenrenovatie

terras renovatie